torstai 21. tammikuuta 2021

ei koronalomaa tällä kertaa

Että sellainen startti tälle vuodelle. Ennätin ajaa uutta treeniohjelmaa sisään aika tarkalleen puolentoista viikon verran - kunnes immuniteetin ovelle koputettiin. Vuosittainen vieras influenssahan se siellä koputteli ja viimeiset seitsemisen päivää oon yskinyt keuhkojani pihalle. Oireet humpsahti niin nopeasti ja niin voimakkaina, että ennätin jo toivoa (kyllä, toivoa) koronan vihdoin iskeneen..mutta ei osunut arpa tällä kertaa meikäläisen kohdalle. Ja miksikö olin toivonut koronaa? Olen lukenut sekä Iltalehteni että Ilta-Sanomani ja tiedän kyllä, että virus on pahimmillaan tappava, mutta ilmeisen tunnustettu fakta on sekin, että 90 prosenttia sairastaa taudin lieväoireisena tai jopa oireettomana. JA. Tavan palkansaajahan saa koronasta kiitokseksi myös reilun viikon verran saikkua. Lomaa. Saikkua. Lomaa. Otan avosylin vastaan kaikki kivet ja kepit, joilla haluatte meikäläistä heittää - jos joku kehtaa ihan äititeresana nillittää, ettei palkallinen kotonapötköttely kelpaisi, voi siirtyä jatkossa vaikka Vauva.fi:n foorumille jeesustelemaan.

Toki nyt sain muutaman päivän saikun tästäkin köhimisestä, eli ihan plussan puolelle jäätiin.

Treenit jatkunee näillä näkymin vasta maanantaina ja masokistisesti jalkatreenillä, kuinka muutenkaan. Treenitauko toki harmittaa aika helvetisti, koska kyykkäsin viimeksi jo 130 kilolla kutosen siistejä sarjoja, mutta tästähän on suunta vaan ylöspäin. Olettaen siis, ettei ne tulevatkaan kyykyt jää pohjiin. Teen nyt myös uskaliaan liikun siltä osin, että jatkan ruokavalion kaloreiden nostamista. Oon syönyt kuukausitolkulla perseen sen kummemmin leviämättä noin 3400-3600 kaloria päivässä ja hivutan tuota nyt kohti neljää tonnia. Tavoite toki olisi saada kone käymään mahdollisimman isoilla kaloreilla ilman tolkutonta lihomista, jotta myöskin dieetin saisi toteuttaa korkeilla energiamäärillä.

Ja jotta mikään ei vahingossakaan muuttuisi, palasin taas deittisovellukseen - tällä kertaa valinta kohdistui Badoohon. To the hell we ride!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

alakuloa

Kirjoitan, pyyhin, kirjoitan, pyyhin. Miksi tämä on taas niin vaikeaa? Haluan sanoja ulos itsestäni ja samaan aikaan en tahtoisi tarkastella...